מרכיבים (6 מנות)
- 5 מנגו בינוניים, בשלים
- כ-2/3 כוס חמוציות חתוכות (או גרעיני רימון בעונה)
- עלים מ-1 צרור נענע - שטופים, מיובשים וחתוכים (אם מוצאים עלי נענע קטנטנים מוסיפים אותם לסלט בשלמותם, בלי לחתוך)
- 1 כף שמן זית
- 1 כף מיץ לימון טרי
- 1/2 כפית מלח
- מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- קולפים את המנגו וחותכים לקוביות. מעבירים לקערת הגשה.
- מוסיפים את החמוציות (או גרעיני הרימון) ואת עלי הנענע.
- יוצקים שמן זית ומיץ לימון, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים בעדינות. מגישים.