מרכיבים (6 מנות)

  • 5 מנגו בינוניים, בשלים
  • כ-2/3 כוס חמוציות חתוכות (או גרעיני רימון בעונה)
  • עלים מ-1 צרור נענע - שטופים, מיובשים וחתוכים (אם מוצאים עלי נענע קטנטנים מוסיפים אותם לסלט בשלמותם, בלי לחתוך)
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון טרי ‭
  • 1/2 כפית מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. קולפים את המנגו וחותכים לקוביות. מעבירים לקערת הגשה.
  2. מוסיפים את החמוציות (או גרעיני הרימון) ואת עלי הנענע.
  3. יוצקים שמן זית ומיץ לימון, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים בעדינות. מגישים.