הדפסה
  הדפס ללא תמונות
לכתבה באתר
עוגיות קראמבל מלוחות
ערוץ האוכל
25.08.11, 15:45
מטבח:
ישראלי
דרגת קושי:
קל
המרכיבים
170 גרם חמאה קרה
120 גרם סוכר
120 גרם אבקת שקדים
5 גרם מלח
140 גרם קמח
50 גרם שקדים מלוחים טחונים במעבד מזון
אופן ההכנה
חותכים את החמאה הקרה לקוביות קטנות.
מערבבים את שאר המרכיבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב במהירות איטית ומערבבים עד קבלת פירורים קטנים.
מפזרים את הפירורים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (אפשר לפזר בתוך מסגרת אפייה).
אופים ב-170 מעלות במשך כ-15 דקות. בגמר האפייה חותכים למלבנים ומגישים כעוגיות.
עוגת גבינה אפויה עם פירורי לימון מאפים ומתוקים פירורים תוכנית 17