המרכיבים

  • 170 גרם חמאה קרה
  • 120 גרם סוכר
  • 120 גרם אבקת שקדים
  • 5 גרם מלח
  • 140 גרם קמח
  • 50 גרם שקדים מלוחים טחונים במעבד מזון

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את החמאה הקרה לקוביות קטנות.
  2. מערבבים את שאר המרכיבים בקערת מיקסר עם וו גיטרה.
  3. מוסיפים את החמאה תוך כדי ערבוב במהירות איטית ומערבבים עד קבלת פירורים קטנים.
  4. מפזרים את הפירורים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה (אפשר לפזר בתוך מסגרת אפייה).
  5. אופים ב-170 מעלות במשך כ-15 דקות. בגמר האפייה חותכים למלבנים ומגישים כעוגיות.