הדפסה
  הדפס ללא תמונות
לכתבה באתר
בורקס גבינות וביצה קשה
ערוץ האוכל
25.08.11, 14:15
מטבח:
בולגרי
דרגת קושי:
קל
המרכיבים
1 חבילת בצק עלים קפוא
4 ביצים קשות
1 ביצה טרייה
100 גרם גבינת עיזים קשה
100 גרם גבינה בולגרית
100 גרם גבינת פטה
חופן שומשום
אופן ההכנה
פורשים את בצק העלים בתבנית על-גבי נייר אפייה.
פורסים את הביצים הקשות וטורפים את הביצה. מפזרים על הבצק את הגבינות והביצים.
מגלגלים את הבצק, מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום.
אופים בתנור שחומם ל-170 מעלות כ-20 דקות או עד השחמה. פורסים לפרוסות בעובי של כ-5 ס"מ.
בורקס ממולא ביצה קשה אוכל של בית 16