מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"

 

המרכיבים

 

לבצק השקדים

  • 4 חלבונים
  • 150 גרם סוכר
  • 150 גרם אבקת סוכר
  • 120 גרם אבקת שקדים
  • 3 כפות מלח

 

לקרם

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר

 

לקישוט

  • 10 תותים
  • 1 קיווי
  • 1/2 אננס טרי
  • 3 משמשים
  • 10 ענבים/דובדבנים

 

אופן ההכנה

בצק השקדים: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. מנפים את כל החומרים ה"יבשים" ומקפלים לתערובת.

  1. מורחים/מזלפים לרינגים אישיים. אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות.
  2. הקרם: מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  3. הרכבה: מזלפים על הטארטים קצפת ומסדרים פירות טריים.
  4. אם רוצים אפשר להוסיף זיגוג של ג'לי בזק בטעם משמש.