מתוך התוכנית "מאפים ומתוקים"
המרכיבים
לבצק השקדים
- 4 חלבונים
- 150 גרם סוכר
- 150 גרם אבקת סוכר
- 120 גרם אבקת שקדים
- 3 כפות מלח
לקרם
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 2 כפות סוכר
לקישוט
- 10 תותים
- 1 קיווי
- 1/2 אננס טרי
- 3 משמשים
- 10 ענבים/דובדבנים
אופן ההכנה
בצק השקדים: מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. מנפים את כל החומרים ה"יבשים" ומקפלים לתערובת.
- מורחים/מזלפים לרינגים אישיים. אופים ב-180 מעלות כ-15 דקות.
- הקרם: מקציפים את השמנת והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- הרכבה: מזלפים על הטארטים קצפת ומסדרים פירות טריים.
- אם רוצים אפשר להוסיף זיגוג של ג'לי בזק בטעם משמש.