מתכון של מיקי רבינוביץ' מעפולה. 

 

מרכיבים

  • קליפות אבטיח חתוכות עם קצת מהחלק האדום 
  • גבעולי סלרי עם העלים  
  • שיניים קלופות מראש שום שלם 
  • מים 
  • מלח

 

אופן ההכנה

  1. בצנצנת גדולה שניתן לאטום אותה מסדרים את קליפות האבטיח, הסלרי ושיני השום. 
  2. מכינים מי מלח ביחס של 1 כף מלח על כל כוס מים, וממלאים אתם את הצנצנת. 
  3. סוגרים את הצנצנת היטב ומחכים לפחות יום-יומיים לפני שאוכלים.

 

  • מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר