התאימו את הכמויות למספר הסועדים ולטעמכם האישי.  

 

מרכיבים

  • מלפפונים מוצקים, גדולים ורחבים

 

 למילוי  

  • קוביות אבטיח
  • קוביות גבינת פטה 
  • בצל ירוק פרוס
  •  עלי רוקט
  • זיתים שחורים
  • בזיליקום יבש טחון
  • וודקה

 

אופן ההכנה

  1. קולפים את המלפפונים. חותכים לפרוסות באורך 7-5 ס"מ. 
  2. בעזרת כפית פריזיאן מרוקנים את פנים המלפפון, אבל משאירים תחתית. 
  3. ממלאים את המלפפונים המרוקנים במרכיבי המילוי.  
  4. מזליפים לתוך כל מלפפון ממולא וודקה. 
  5. מתבלים בבזיליקום יבש. 

 

  • מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר