התאימו את הכמויות למספר הסועדים ולטעמכם האישי.
מרכיבים
- מלפפונים מוצקים, גדולים ורחבים
למילוי
- קוביות אבטיח
- קוביות גבינת פטה
- בצל ירוק פרוס
- עלי רוקט
- זיתים שחורים
- בזיליקום יבש טחון
- וודקה
אופן ההכנה
- קולפים את המלפפונים. חותכים לפרוסות באורך 7-5 ס"מ.
- בעזרת כפית פריזיאן מרוקנים את פנים המלפפון, אבל משאירים תחתית.
- ממלאים את המלפפונים המרוקנים במרכיבי המילוי.
- מזליפים לתוך כל מלפפון ממולא וודקה.
- מתבלים בבזיליקום יבש.
- מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר