אומלט מגולגל בטורטיה

מתוך התוכנית "אוכל של בית"

 

המרכיבים

  • 4 ביצים
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן עירית
  • 200 גרם גבינת קשקבל
  • 100 גרם קוביות בולגרית
  • 5 כפות גבינת שמנת למריחה
  • 6 זיתים ירוקים מגולענים חתוכים לפרוסות
  • חמאה

 

לטורטיה

  • 1 כוס קמח
  • קמח לקימוח משטח העבודה
  • 1/2 כוס מים פושרים
  • שמן בתרסיס
  • מלח
  • פלפל שחור

 

  • קיסמי שיניים

 

אופן ההכנה

קוצצים את הפטרוזיליה והעירית, מגרדים את גבינת הקשקבל בפומפייה.

  1. טורפים את הביצים ומוסיפים את הירק, הגבינות הקשות והזיתים. במחבת מחממים את החמאה ומוספים את הבלילה. מטגנים משני הצדדים.
  2. הטורטיה: מערבבים את הקמח, המים ושתי כפות שמן.
  3. מחלקים את התערובת ל-5 חלקים, מקמחים את המשטח ומרדדים לצורת טורטיה.
  4. מטגנים כל טורטיה כ-3 דקות מכל צד.
  5. פורסים את הטורטיות מורחים שמנת שמים את החביתה מגלגלים וחותכים לפרוסות.
  6. מחזקים בקיסמי שיניים. מגישים עם סלט.