מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 4-6 כרעי עוף
למשרה
- 2 בצלים לבנים גדולים
- 4 שיני שום קלופות
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
- 1 כף קטשופ
- 1 כף רוטב צ'ילי
- 1 כף סויה
- 1 כף רוטב הויסין
- 2 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
- חוצים את הבצלים. טוחנים את כל חומרי המשרה במעבד מזון.
- משרים את כרעי העוף במשרה לשעתיים לפחות (רצוי יותר) ושומרים במקרר.
- אופים את כרעי העוף בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כשעה וחצי עד שהן משחימות. מגישים עם אורז לבן.