דנה, הבת הבכורה בבית משפחת כץ שומרת על אורח חיים בריא ומקפידה על תזונה נכונה והיא מלאת ביקורת כלפי התזונה היומיומית של בני הבית האחרים, שמתבססת, בגלל חוסר זמן, על אוכל מהיר וממתקים. בתוכניות נלמד על עוגיות ללא סוכר ונברר האם הן מהוות תחליף טוב לעוגיות שמכילות סוכר, נכיר את הסוכרלוז ומוצרי דיאט אחרים, ונבין האם הם בריאים ומה הכמות שמותר לצרוך ביום.

 

 

עוף מוקפץ עם ירקות

המרכיבים

  • 1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1 שקית של כרוב וגזר מגוררים
  • 2 סלסילות פטריות שמפיניון – חתוכות לפרוסות
  • 1 חבילת נבטי שעועית
  • פרחי ברוקולי קפואים – מופשרים
  • רוטב סויה דל נתרן

 

אופן ההכנה

  1. מקפיצים בווק את נתחי העוף ומוציאים.
  2. שמים בווק החם – את הכרוב והגזר ומקפיצים. מוסיפים את הברוקולי, את הפטריות, את הנבטים ומקפיצים.
  3. מוסיפים את העוף המוקפץ, מתבלים ברוטב סויה ומגישים עם אורז או עם נודלס.