מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
- 1/2 חבילה אטריות שעועית שקופות
- 200 גרם חזה עוף או פרגית
- 1 פלפלון צ'ילי
- 5 עלי בזיליקום
- 5 עלי נענע
- 1 שן שום
- 1 כף שמן שומשום
- 2 כפות שמן זית בתרסיס
- 1 לימון סחוט
- 1/2 כפית מלח
אופן ההכנה
- משרים את האטריות במים פושרים למשך 15 דקות.
- מסננים את האטריות ומערבבים עם כף שמן שומשום.
- מטגנים את החזות במחבת עם שמן זית, 2 דקות מכל צד.
- מצננים את החזות וקוצצים לרצועות. קוצצים נענע, בזיליקום, שום וצ'ילי ומוסיפים לתערובת.
- מוסיפים מיץ לימון, מתבלים במלח, מערבבים היטב ומגישים.