מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
- נתח פילה בקר במשקל 200 גרם, נקי משומן
לטפנד זיתים
- 1/2 כוס זית קלמטה מגולענים
- 1/2 כוס זית שחור טאסוס מגולענים
- 1/2 כוס שמן זית
- 2 שיני שום
- 1 כף צלפים בחומץ
- 3 פילטים של אנשובי משומר
אופן ההכנה
- הטפנד: טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים.
- הקרפצ'יו: עוטפים את נתח הבשר בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כשעה
- מוציאים מהמקפיא ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר. מגישים עם טפנד זיתים.