מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

 

המרכיבים

  • נתח פילה בקר במשקל 200 גרם, נקי משומן

 

לטפנד זיתים

  • 1/2 כוס זית קלמטה מגולענים
  • 1/2 כוס זית שחור טאסוס מגולענים
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 2 שיני שום
  • 1 כף צלפים בחומץ
  • 3 פילטים של אנשובי משומר

 

אופן ההכנה

  1. הטפנד: טוחנים במעבד מזון את כל המרכיבים.
  2. הקרפצ'יו: עוטפים את נתח הבשר בניילון נצמד ומעבירים למקפיא למשך כשעה
  3. מוציאים מהמקפיא ופורסים לפרוסות דקות ככל האפשר. מגישים עם טפנד זיתים.