מתוך התוכנית "אוכל של בית"
המרכיבים
- 250 גרם בשר בקר טחון
- 1 בצל גדול קצוץ דק
- מלח
- פלפל שחור
- חופן פטרוזליה קצוצה
- 1 כפית כמון
- מלח גס
- לקט ירקות לאפייה
- 6 כפות רסק עגבניות
- מים לדילול הרסק
אופן ההכנה
- מערבבים את הבצל הקצוץ עם הבשר, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. יוצרים מהתערובת קבבים מאורכים.
- מסדרים בתבנית אפייה את לקט הירקות, מפזרים כמון ומלח גס ומעל מניחים את הקבבים.
- מדללים את רסק העגבניות ויוצקים על הקבבים והירקות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה, עד שהקבבים מבושלים.