מתוך התוכנית "אוכל של בית"

 

המרכיבים

  • 250 גרם בשר בקר טחון
  • 1 בצל גדול קצוץ דק
  • מלח
  • פלפל שחור
  • חופן פטרוזליה קצוצה
  • 1 כפית כמון
  • מלח גס
  • לקט ירקות לאפייה
  • 6 כפות רסק עגבניות
  • מים לדילול הרסק

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים את הבצל הקצוץ עם הבשר, הפטרוזיליה, מלח ופלפל. יוצרים מהתערובת קבבים מאורכים.
  2. מסדרים בתבנית אפייה את לקט הירקות, מפזרים כמון ומלח גס ומעל מניחים את הקבבים.
  3. מדללים את רסק העגבניות ויוצקים על הקבבים והירקות. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה, עד שהקבבים מבושלים.