מתוך התוכנית "אוכל של בית"

 

המרכיבים

  • 2 חזות עוף חתוכים לרצועות
  • 1/2 כוס זיתים ירוקים ושחורים מגולענים
  • מלח ופלפל
  • 1/2 כפית בהרט
  • בצל לבן חתוך לטבעות
  • 1 פלפל אדום חתוך לרצועות
  • 1 פלפל ירוק חתוך לרצועות

 

הגשה

  • באגט טרי
  • מיונז / ממרח פסטו / סלט טורקי

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ומכניסים לתוך שקית אפייה (קוקי).
  2. קושרים את השקית ומניחים בתוך תבנית קטנה. מוסיפים מעט מים לתבנית ומכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות לכחצי שעה.
  3. מוציאים ומצננים מעט.
  4. הגשה: מורחים באגט בממרח לפי הטעם, מוסיפים מתבשיל העוף וסוגרים.