מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 4 נתחי פילה מוסר ים במשקל 200 גרם כל אחד, ללא עור ועצמות
- 2 כוסות עגבניות שרי אדומות
- 6 עגבניות תמר
- 10 שיני שום
- 3 עלי מרווה
- 5 גבעולי בצל ירוק
- 1 פלפל ירוק
- 10 עלי בזיליקום
- 1/4 כוס שמן זית
- 1/4 כוס יין לבן
- 1 כוס לבנה כבשים
אופן ההכנה
- חותכים גס את כל הירקות מלבד עגבניות השרי.
- במחבת עם שמן זית מאדים בעדינות שום, פלפל חריף ועלי מרווה. מוסיפים את העגבניות ומגבירים את האש למקסימום. מכסים ל-3 דקות.
- מתבלים את הדגים ומוסיפים למחבת. יוצקים את היין הלבן ומאדים.
- מוסיפים בצל ירוק, בזיליקום ומאדים כ-5 דקות.
- בצלחת הגשה מורחים לבנה כבשים ויוצקים מעל את כל תכולת המחבת.