מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

 

המרכיבים

 

  • 4 נתחי פילה מוסר ים במשקל 200 גרם כל אחד, ללא עור ועצמות
  • 2 כוסות עגבניות שרי אדומות
  • 6 עגבניות תמר
  • 10 שיני שום
  • 3 עלי מרווה
  • 5 גבעולי בצל ירוק
  • 1 פלפל ירוק
  • 10 עלי בזיליקום
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס יין לבן
  • 1 כוס לבנה כבשים

 

אופן ההכנה

  1. חותכים גס את כל הירקות מלבד עגבניות השרי.
  2. במחבת עם שמן זית מאדים בעדינות שום, פלפל חריף ועלי מרווה. מוסיפים את העגבניות ומגבירים את האש למקסימום. מכסים ל-3 דקות.
  3. מתבלים את הדגים ומוסיפים למחבת. יוצקים את היין הלבן ומאדים.
  4. מוסיפים בצל ירוק, בזיליקום ומאדים כ-5 דקות.
  5. בצלחת הגשה מורחים לבנה כבשים ויוצקים מעל את כל תכולת המחבת.