מרכיבים (קנקן אחד)

  • 2 לימונים
  • 1 תפוז
  • 2 אפרסקים חתוכים לפלחים
  • 1 כפית סוכר דק
  • 1 בקבוק שרדונה צונן
  • 60 מ"ל ברנדי
  • 1/2 בקבוק מי סודה קרים מאוד

 

אופן ההכנה

  1. פורסים את הלימונים והתפוז לפרוסות דקות. חותכים את האפרסקים לפלחים.
  2. שמים את הפירות בקנקן. מפזרים עליהם את הסוכר, יוצקים את היין והברנדי ולבסוף מוסיפים את מי הסודה.
  3. מערבבים ומגישים מיד.

 

  • מתוך הבלוג של מירי גולדנפלד ויוחי מנדיל - אליוליני