מתוך התוכנית "מיקי שמו אופה מהלב"
המרכיבים
לבצק טארטלט
- 150 גרם חמאה
- 150 גרם סוכר
- 3 חלמונים
- 150 גרם קמח
- 2 שקיות אבקת אפייה
- 100 גרם פיסטוקים טחונים
- 6 משמשים טריים חתוכים לרבעים
לקרם יוגורט
- 1 מכל שמנת מתוקה
- 3 כפות סוכר
- 3 כפות יוגורט
- 1 כף מיץ מלימון טרי
- 1 כף אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל
לקישוט
- אוכמניות טריות
- חצאי משמש צלויים בגריל
אופן ההכנה
- מקציפים חמאה וסוכר. מוסיפים חלמונים וממשיכים להקציף.
- מנמיכים מהירות ומוסיפים קמח, אבקת אפייה ופיסטוקים.
- מורחים על גבי טבעות אפייה בקוטר 8 גובה 2 ס"מ.
- מסדרים 4 רבעי משמש על כל טבעת אפייה ואופים ב-170 מעלות כ-15 דקות. מצננים.
- מקציפים את כל חומרי קרם היוגורט לקרם אחיד.
- מניחים כף קרם על כל בצק טארטלט ומפזרים אוכמניות טריות וחצאי משמש שהכנסנו לדקות ספורות לגריל.