המרכיבים
- 10 עגבניות שרי תמר
- 10 עגבניות שרי צהובות
- 10 עגבניות שרי מיובשות
- 10 עגבניות מיובשות
- 10 עגבניות שרי רגילות
- 1 כף מיץ לימון
- 4 כפות שמן אבוקדו
- 1 כף נענע מיובשת
- 1 כף זעתר מיובש
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- חוצים את עשרת עגבניות השרי הרגילות ומניחים בתבנית שרופדה בנייר אפייה. צולים במשך 10 דקות בתנור שחום לחום המקסימלי. מוציאים, מצננים ומניחים בקערה.
- חוצים את שאר העגבניות ומוסיפים לקערה.
- מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים ומגישים.