מתוך התוכנית "אוכל של שבת"

 

המרכיבים (2 מנות)

  • 200 גרם קצוות פילה
  • 1/2 כוס אורז מבושל
  • 1/2כוס תרד חלוט
  • 4 כפות שמן אבוקדו
  • 1 ביצה
  • 1 מיץ מלימון
  • מלח ופלפל

 

אופן ההכנה

  1. קוצצים ביד או טוחנים את הבשר ומניחים בקערה.
  2. קוצצים את התרד ומוסיפים לקערה יחד עם האורז המבושל.
  3. מוסיפים ביצה, מיץ לימון, כף שמן אבוקדו, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
  4. יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים במחבת עם שמן האבוקדו הנותר, 2 דקות מכל צד.