מתוך התוכנית "אוכל של שבת"
המרכיבים (2 מנות)
- 200 גרם קצוות פילה
- 1/2 כוס אורז מבושל
- 1/2כוס תרד חלוט
- 4 כפות שמן אבוקדו
- 1 ביצה
- 1 מיץ מלימון
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- קוצצים ביד או טוחנים את הבשר ומניחים בקערה.
- קוצצים את התרד ומוסיפים לקערה יחד עם האורז המבושל.
- מוסיפים ביצה, מיץ לימון, כף שמן אבוקדו, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
- יוצרים מהתערובת קציצות ומטגנים במחבת עם שמן האבוקדו הנותר, 2 דקות מכל צד.