מתוך התוכנית "אוכל של בית"

 

המרכיבים (למנה אחת)

  • 1 פיתה
  • 100 גרם בשר כבש טחון
  • צנוברים
  • חופן פטרוזיליה
  • חופן כוסברה
  • כמון
  • בהרט
  • מלח
  • פלפל לבן או שחור
  • שמן זית
  • 1/2 כפית סחוג

 

אופן ההכנה

  1. מחממים מחבת גריל.
  2. חוצים את הפיתה לרוחב כך שמתקבלים שני עיגולים גדולים.
  3. מטפטפים קצת שמן זית על הפיתה. מערבבים את הבשר עם כל המרכיבים ומהדקים שכבה דקה על הפיתה.
  4. מטפטפים עוד קצת שמן על הבשר. צולים על המחבת עד שהבשר מבושל והפיתה מקבלת צבע שחום.