מרכיבים (לשני אנשים רעבים)

  • 1 בייבי בוק צ'וי (כרוב סיני)
  • 1/2 חבילת עלים - למשל, עלי בייבי או עלים בטעם לימון, אם יוצא לכם להיתקל בכאלה (הם נמכרים בעיקר בשווקים אורגניים)
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1 כף גדושה סליקורניה קצוצה (צמח תבלין מלוח)
  • 2 פלפלים אדומים ארוכים ומתוקים
  • 1 בצל סגול
  • 3-2 משמשים אורגניים
  • חופן אגוזי קשיו קלויים
  • שמן זית
  • מיץ לימון
  • פלפל שחור
  • 1 לחמנייה או בייגל
  • חתיכה יפה של גבינת סנט מור ממש שמנה

 

אופן ההכנה

  1. שוטפים את כל הירקות והעלים ממש טוב.
  2. מפרידים את עלי הבוק צ'וי מבסיסם (שומרים את הבסיס לקישוט).
  3. קוצצים את העלים ועשבי התיבול.
  4. חותכים את הפלפל לפרוסות.
  5. חותכים את הבצל לפרוסות דקיקות.
  6. חותכים את המשמשים לשמיניות.
  7. מוסיפים את אגוזי הקשיו.
  8. מתבלים בשמן זית, לימון ופלפל שחור גרוס, ומערבבים הכל.
  9. פורסים את הלחמנייה ומורחים עליה מלא מלא גבינה שמנה כדי להתגבר על הבריאות של הסלט.
  10. אוכלים הכל!