מרכיבים (2 מנות)

 

לרוטב

  • 2 כפות שמן בוטנים
  • 2 כפות חומץ (רצוי חומץ אורז)
  • 1‬ כפית רוטב סויה
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום, קלופות וכתושות
  • 2 כפות חמאת בוטנים

 

לסלט

  • 120 גרם אטריות שעועית או אטריות אורז
  • 2 מלפפונים, פרוסים לפרוסות דקות
  • עלים מכ־1/2 צרור כוסברה, קצוצים
  • 2 גבעולי בצק ירוק או עירית, קצוצים

 

לזרייה

  • 1 כפית שומשום שחור
  • צ'ילי אדום גרוס, לפי טעם

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב לרוטב אחיד.
  2. מרתיחים מים ויוצקים לקערה. מוסיפים את האטריות ושורים כ-4 דקות, בהתאם להורות היצרן. מסננים ומעבירים לקערת הגשה.
  3. מוסיפים לאטריות את פרוסות המלפפון, הכוסברה והבצל הירוק ומערבבים.
  4. יוצקים על הסלט את הרוטב ומערבבים. זורים מלמעלה את השומשום השחור והצ'ילי ומגישים.