מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
- 2 נתחי פילה לוקוס במשקל 200 גרם כל אחד
- 4 כפות שמן זית
- מלח פלפל סוכר
- 100 גרם פיסטוקים קלופים לא קלויים
אופן ההכנה
- מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הדגים וצורבים אותם כדקה מכל צד.
- טוחנים פיסטוקים במעבד מזון, מוסיפים מעט מלח, פלפל וסוכר.
- מצפים את הדגים בתערובת הפיסטוקים מכל הצדדים ועוטפים בנייר כסף.
- מניחים את הדגים בתבנית ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.