מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

 

המרכיבים

  • 2 נתחי פילה לוקוס במשקל 200 גרם כל אחד
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח פלפל סוכר
  • 100 גרם פיסטוקים קלופים לא קלויים

 

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים את הדגים וצורבים אותם כדקה מכל צד.
  2. טוחנים פיסטוקים במעבד מזון, מוסיפים מעט מלח, פלפל וסוכר.
  3. מצפים את הדגים בתערובת הפיסטוקים מכל הצדדים ועוטפים בנייר כסף.
  4. מניחים את הדגים בתבנית ואופים כ-10 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.