מתוך התוכנית "מיני שף"
המרכיבים
10 שוקי עוף
1 שורש סלרי חתוך לקוביות
2 גזרים חתוכים לקוביות
1 מקל סלרי פרוס
10 שיני שום קלופות
1 בצל לבן חתוך לקוביות
2 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות
שמן לטיגון
150 גרם רסק עגבניות
1 כף פפריקה מרוקאית מתוקה
מעט פלפל שחור
1 כוס שעועית לבנה מבושלת
מלח
אופן ההכנה
- מטגנים את שוקי העוף בסיר כ-10 דקות ומעבירים לצלחת.
- מכניסים לסיר את הירקות מלבד תפוחי האדמה ומטגנים כ-10 דקות.
- מוסיפים פפריקה ורסק עגבניות ומחזירים את שוקי העוף לסיר.
- מוסיפים את תפוחי האדמה ומכסים במים, מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות
- מוסיפים את השעועית, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד 10 דקות.