מתוך התוכנית "מיני שף"
המרכיבים
- 1 נתח סלמון טרי, נקי מעור ועצמות, במשקל 200 גרם
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית טימין
- 1 כף רוזמרין
לסלט
- 1 ראש אנדיב
- 1 מלפפון
- 1 חסה אייסברג
- 1 חסה אלון אדום
- 1 כוס פולי סויה טריים
- 5 טוסטונים
- 2 כפות אגוזי מלך קלויים
לרוטב
- 2 כפות בצל סגול קצוץ
- 3 כפות חרדל דיז'ון
- 1 ו-1/2 כפות דבש
- 1 כף מיץ לימון
- 1/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
- הסלמון: מחממים מחבת עם שמן זית, מפזרים על הסלמון טימין ורוזמרין וצורבים כ-2 דקות מכל צד.
- הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב.
- הרכבת המנה: מערבבים את החסות עם הרוטב. מפזרים מעל פולי סויה ואגוזי מלך. חותכים את הסלמון לפרוסות יפות ומסדרים סביב הסלט. מסדרים ליד את הטוסטונים.