מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

 

המרכיבים

  • 2 סלקים קלופים
  • שמן אבוקדו
  • מלח
  • פלפל
  • ענפי טימין
  • גבינת רוקפור

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את הסלקים לפלחים, מסדרים בתבנית (בלי לרפד אותה בנייר אפייה), מטפטפים שמן אבוקדו, בוזקים מלח ופלפל ומניחים מעל את ענפי הטימין.
  2. מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות וצולים את הסלקים במשך 20 דקות.
  3. מוציאים מהתנור ומקררים את הסלקים.
  4. הגשה: מסדרים את הסלקים בצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת רוקפור לפי הטעם, מקשטים בענפי טימין טריים ומטפטפים מעל שמן אבוקדו.