מתוך התוכנית "ארוחת שבת"
המרכיבים
- 2 סלקים קלופים
- שמן אבוקדו
- מלח
- פלפל
- ענפי טימין
- גבינת רוקפור
אופן ההכנה
- חותכים את הסלקים לפלחים, מסדרים בתבנית (בלי לרפד אותה בנייר אפייה), מטפטפים שמן אבוקדו, בוזקים מלח ופלפל ומניחים מעל את ענפי הטימין.
- מכניסים לתנור שחומם ל-200 מעלות וצולים את הסלקים במשך 20 דקות.
- מוציאים מהתנור ומקררים את הסלקים.
- הגשה: מסדרים את הסלקים בצלחת הגשה, מפוררים מעל גבינת רוקפור לפי הטעם, מקשטים בענפי טימין טריים ומטפטפים מעל שמן אבוקדו.