מתוך התוכנית "מיני שף"
המרכיבים
לרוסט ביף
- 1/2 ק"ג סינטה נקייה משומן
- 100 גרם חרדל
- 2 ו-1/2 כפות דבש
- 1/2 כפית רוזמרין קצוץ
- 2 כפות שמן זית
לסנדוויץ' בורקס
- 4 בורקס תפו"א אפויים
- 4 מלפפונים כבושים בחומץ פרוסים לאורכם
- 2 מלפפונים ירוקים טריים
- צרור בצל ירוק
- 3 פלפלים אדומים קלויים קלופים
אופן ההכנה
- מחממים פלטת גריל, מוסיפים מעט שמן זית וצולים את נתח הסינטה כ-3 דקות מכל צד. 2. מערבבים את החרדל עם הדבש והרוזמרין ומצפים את הנתח מכל הצדדים.
- צולים את הנתח בתנור בחום של 250 מעלות 10 דקות, מוציאים ומניחים להצטנן.
- פורסים את הסינטה לפרוסות דקות.
- להרכבת הסנדוויץ': פותחים את הבורקס לאט לאורכו ומסדרים פרוסות של רוסט ביף, מסדרים מעל מלפפונים כבושים וטריים, פלפל אדום קלוי ובצל ירוק.