מתוך התוכנית "מיני שף"

 

המרכיבים

לרוסט ביף

  • 1/2 ק"ג סינטה נקייה משומן
  • 100 גרם חרדל
  • 2 ו-1/2 כפות דבש
  • 1/2 כפית רוזמרין קצוץ
  • 2 כפות שמן זית

 

לסנדוויץ' בורקס

  • 4 בורקס תפו"א אפויים
  • 4 מלפפונים כבושים בחומץ פרוסים לאורכם
  • 2 מלפפונים ירוקים טריים
  • צרור בצל ירוק
  • 3 פלפלים אדומים קלויים קלופים

 

אופן ההכנה

  1. מחממים פלטת גריל, מוסיפים מעט שמן זית וצולים את נתח הסינטה כ-3 דקות מכל צד. 2. מערבבים את החרדל עם הדבש והרוזמרין ומצפים את הנתח מכל הצדדים.
  2. צולים את הנתח בתנור בחום של 250 מעלות 10 דקות, מוציאים ומניחים להצטנן.
  3. פורסים את הסינטה לפרוסות דקות.
  4. להרכבת הסנדוויץ': פותחים את הבורקס לאט לאורכו ומסדרים פרוסות של רוסט ביף, מסדרים מעל מלפפונים כבושים וטריים, פלפל אדום קלוי ובצל ירוק.