מתוך התוכנית "ארוחת שבת"

 

המרכיבים

  • 1/2 ק"ג כתף בקר (מס' 5)
  • 1  ק"ג חיטה קלויה מעושנת (פריקה)
  • 8 עצמות מח בגודל 5 ס"מ (אמצע)
  • 2 מקלות קינמון
  • 2 ליטר ציר בקר
  • 10 עלי דפנה
  • 1 כוס אטריות למרק
  • 1/2 כוס צנוברים
  • 4 כפיות שמן אבוקדו
  • 1 קופסת לקט ירקות למרק

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את הבשר לקוביות בגודל 2X2 ס"מ. מחממים את שמן הזית בסיר ומשחימים בו את קוביות הבשר.
  2. מוסיפים את האטריות ומטגנים כדקה.
  3. מוסיפים את שאר המרכיבים מכסים את הסיר ומבשלים כשעה על אש קטנה, עד שהבשר רך. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.