מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
המרכיבים
- 1/3 חבילה אטריות אורז רחבות
לרוטב
- 1 שן שום כתושה
- 1 כפית שורש ג'ינג'ר טרי מגורר
- 2 כפות רוטב סויה
- טבסקו לפי הטעם
- 1 כף שמן שומשום
- 1 כף חומץ אורז
- 1 כף סוכר
- 3 כפות טחינה
- 1/3 כוס חמאת בוטנים עם פצפוצי בוטנים
לקישוט
- 1/3 כוס שומשום
- 2 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים דקים
אופן ההכנה
- חולטים את אטריות האורז במים רותחים עד שהן רכות. מעבירים למסננת, שוטפים תחת מים קרים ומניחים בצד לניקוז הנוזלים. מצננים את האטריות במקרר עד השימוש.
- מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
- יוצקים את הרוטב מעל האטריות הקרות ומערבבים היטב.
- מפזרים בצל ירוק ושומשום ומגישים.