מרכיבים (8 מנות)

 

  • 16 פלפלים אדומים, קלויים וקלופים (נמכרים בצנצנות ברשתות השיווק)

 

למלית

  • 50 גרם גבינה צהובה מגוררת
  • ‭3/4‬ מכל ‭150)‬ גרם) גבינת שמנת
  • ‭1/4‬ כוס ‭60)‬ מ"ל) חלב
  • 2 ביצים
  • 100 גרם סלמון מעושן חתוך לקוביות בגודל 2 ס"מ
  • 2 ביצים
  • 2 כפות ‭20)‬ גרם) קמח
  • ‭1/2‬ כוס עירית קצוצה
  • 1 כפית מלח
  • ‭1/4‬ כפית פלפל שחור גרוס

 

  • כלים מיוחדים: 8 תבניות אישיות בקוטר 7 ס"מ (אפשר חד-פעמיות)

 

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית.
  3. מוציאים את הפלפלים מהצנצנת ומסננים היטב מנוזלים. מרפדים כל תבנית ב‭2-‬ פלפלים משוטחים, כך שיחפפו מעט ויגלשו מהשוליים.
  4. ממלאים את הפלפלים במלית ומקפלים את הקצוות מלמעלה משני הצדדים, כך שהמלית תהיה ארוזה לגמרי בתוכם.
  5. אופים כ‭25-‬ דקות, עד שהמלית מתייצבת.
  6. הופכים בעדינות על צלחות, מחלצים מהתבניות ומגישים מיד.