טורטיות עם חזה עוף מוקפץ
המרכיבים
- 1 חבילה טורטיות קנויות (יש מקמח מלא)
- 100-150 גרם חזה עוף למנה
- פלפל אדום, ירוק או צהוב
- כרובית או כרוב
- בצל
- ברוקולי
- גזר
- רוטב סויה דל נתרן
- פלפל
- שמן קנולה
אופן ההכנה
- פורסים את הבשר לרצועות ומטגנים בכף שמן עד לעשייה חלקית. מוציאים וסופגים בנייר סופג את עודפי השמן.
- פורסים את הירקות לרצועות, מוסיפים למחבת כף שמן נוספת ומאדים אותם על האש גבוהה.
- מוסיפים את הבשר לירקות ומאדים עוד 5-10 דקות תוך ערבוב.
- ממלאים טורטייה במנה ומגלגלים.