מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"
אופן ההכנה
4 פילטים של לברק
1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס יין אדום
1 בצל סגול גדול פרוס
3 שיני שום פרוסות
1 כרשה קצוצה
4 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות
3 כפות עלי כוסברה
4 כפות יוגורט עזים
10 עגבניות שרי תמר אדומות
10 עגבניות שרי צהובות
אופן ההכנה
- שמים בסיר את העדשים והיין ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד ריכוך. מסננים לחלוטין.
- קוצצים בסכין את הבצל והכרשה. פורסים את השום וחותכים את הבצל הירוק לטבעות.
- במחבת עם מעט שמן זית מטגנים בצל, כרשה ושום. מוסיפים את העדשים ועגבניות השרי. מוסיפים את הבצל הירוק מתבלים במלח ובפלפל שחור.
- במחבת נפרדת צורבים את הדגים על הצד עם העור כ-3 שלוש דקות. הופכים בזהירות את הדג וממשיכים לטגן עוד כדקה.
- מסדרים את הדגים על העדשים ומבשלים כ-3 דקות. מפזרים עלי כוסברה ומעט יוגורט ומגישים.