מתוך התוכנית "הכי טרי שיש"

 

אופן ההכנה

4 פילטים של לברק

1 כוס עדשים ירוקות

1 כוס יין אדום

1 בצל סגול גדול פרוס

3 שיני שום פרוסות

1 כרשה קצוצה

4 כפות בצל ירוק חתוך לטבעות

3 כפות עלי כוסברה

4 כפות יוגורט עזים

10 עגבניות שרי תמר אדומות

10 עגבניות שרי צהובות

 

אופן ההכנה

  1. שמים בסיר את העדשים והיין ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד ריכוך. מסננים לחלוטין.
  2. קוצצים בסכין את הבצל והכרשה. פורסים את השום וחותכים את הבצל הירוק לטבעות.
  3. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים בצל, כרשה ושום. מוסיפים את העדשים ועגבניות השרי. מוסיפים את הבצל הירוק מתבלים במלח ובפלפל שחור.
  4. במחבת נפרדת צורבים את הדגים על הצד עם העור כ-3 שלוש דקות. הופכים בזהירות את הדג וממשיכים לטגן עוד כדקה.
  5. מסדרים את הדגים על העדשים ומבשלים כ-3 דקות. מפזרים עלי כוסברה ומעט יוגורט ומגישים.