מתוך התוכנית "אוכל לשבת"

 

המרכיבים

  • 1 צרור עלי מנגולד
  • 4 שיני שום
  • 1 כפית צ'ילי חריף
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • מיץ מלימון שלם – או לימון כבוש חתוך לקוביות
  • 5 כפות שמן קנולה

 

אופן ההכנה

  1. שוטפים את עלי המנגולד וחותכים לרצועות.
  2. מחממים שמן בסיר שטוח, מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים עד ריכוך.
  3. מוסיפים את שיני השום הכתושות והתבלינים ומבשלים תוך עירבוב עם מכסה פתוח.
  4. לקראת סוף הבישול מוסיפים את הלימון ומערבבים.
  5. מקררים ומגישים.