מתוך התוכנית "אוכל לשבת"
המרכיבים
- 1 צרור עלי מנגולד
- 4 שיני שום
- 1 כפית צ'ילי חריף
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית מלח
- מיץ מלימון שלם – או לימון כבוש חתוך לקוביות
- 5 כפות שמן קנולה
אופן ההכנה
- שוטפים את עלי המנגולד וחותכים לרצועות.
- מחממים שמן בסיר שטוח, מוסיפים את עלי המנגולד ומטגנים עד ריכוך.
- מוסיפים את שיני השום הכתושות והתבלינים ומבשלים תוך עירבוב עם מכסה פתוח.
- לקראת סוף הבישול מוסיפים את הלימון ומערבבים.
- מקררים ומגישים.