מתוך התוכנית "אוכל של בית".

 

מרכיבים

  • 1/2 ק"ג פול ירוק מנוקה
  • 6 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ דק
  • 1 כוס בורגל
  • מלח
  • 1/2 כפית כמון
  • כוסברה קצוצה

 

אופן ההכנה

  1. מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה.
  2. שוטפים את הפול ומוסיפים לסיר עם מעט מלח.
  3. יוצקים לסיר שלוש כוסות מים חמים ומבשלים חצי בישול.
  4. מוסיפים לסיר את את הבורגל והכמון, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהמים מתאדים.
  5. מעבירים את התבשיל לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומגישים.