מתוך התוכנית "אוכל של בית".
מרכיבים
- 1/2 ק"ג פול ירוק מנוקה
- 6 כפות שמן זית
- 1 בצל קצוץ דק
- 1 כוס בורגל
- מלח
- 1/2 כפית כמון
- כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
- מחממים שמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד השחמה.
- שוטפים את הפול ומוסיפים לסיר עם מעט מלח.
- יוצקים לסיר שלוש כוסות מים חמים ומבשלים חצי בישול.
- מוסיפים לסיר את את הבורגל והכמון, מערבבים וממשיכים לבשל עד שהמים מתאדים.
- מעבירים את התבשיל לצלחת הגשה, מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומגישים.