המרכיבים: 

  • 3 חלבונים
  • 1כוס סוכר
  • גרדה מחצי לימון
  • 2 כפות ריבת משמש חלקה
  • 300 גרם אגוזים גרוסים גס

 

אפשרויות לסיום:

  • ריבת פטל
  • שוקולד מומס

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים סוכר בקערת נירוסטה ומוסיפים חלבונים. מניחים על סיר עם מים חמים (בן מארי) ובעזרת מטרפה מערבבים בלי הפסקה עד שהסוכר נמס.
  2. מוסיפים לקערה את האגוזים הקצוצים ומעבירים למיקסר עם וו גיטרה. מערבלים עד שהתערובת התקררה.
  3. מוסיפים גרידת לימון וריבת משמש ומערבלים במהירות איטית עד בינונית דקה-שתיים.
  4. מעבירים את התערובת לשק זילוף ומזלפים עוגיות על תבנית שרופדה בנייר אפייה.
  5. אופים 15-13 דקות בתנור שחומם ל-175 מעלות.
  6. אפשרויות למילוי: אפשר למלא כל שתי עוגיות בריבת פטל או לטבול עוגייה בשוקולד מריר מומס, כמודגם בסרטון.