המטלה המתישה ביותר בתום כל אירוח, היא שטיפת הכלים. רוב האנשים לא נהנים ממנה באופן מיוחד, ואחרי ערב ארוך ומעייף של קריאת ההגדה, שירה ואכילה - לא תמיד נותרו כוחות לקום ולהתחיל להדיח, לנקות ולשפשף. פיתרון נוח במיוחד, הוא שימוש בכלים חד-פעמיים. כיום, שוק הכלים החד פעמיים התרחב והתפתח, וניתן למצוא כלים במגוון צורות וצבעים - לא תאמינו שמדובר בכלים חד פעמיים.
למהדרין, ניתן לרכוש כלים אקולוגים מתכלים, העשויים בעיקר מעמילן תירס ותפוחי אדמה. לא מומלץ לטעום. כן מומלץ להשתמש.
שימו לב:
רצוי לבחור צבעים משתלבים ומתאימים - גם למפה וגם לעצמם. אל תחששו לבחור צבעים פחו מקובלים, כמו ירוק בהיר. בשילוב המתאים כל צבע ייראה טוב.
השתמשו בכלים כאילו היו רב-פעמיים, מבחינת קומפוזיציית הסידור.
השתמשו בכלים דומים למטרות שונות: למשל, כוסות יפות שהוסבו לאגרטלי פרחים, הן אותן הכוסות המיועדות למשקאות האורחים.
איריס מוסיוף - איריס עיצובים
_________________________
איפור: האקדמיה לאמנות האיפור מיקי בוגנים. מאפרת: ניקול כברי
_________________________
כתבות נוספות בסדרה:
עטיפת כלי הגשה - עטיפה באהבה
עטיפת בקבוק יין - משמח לבב אנוש
עיצוב אלגנטי לשולחן החג - אוכלים יפה