אפשר להכין את הסלט יום לפני הארוחה ולשמור מכוסה בקירור.

 

מרכיבים (8 מנות)

  • 2 שורשי סלרי
  • 3 כפות מיונז איכותי
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית שטוחה של מלח
  • פלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם

 

אופן ההכנה

1. קולפים את שורשי הסלרי ושוטפים היטב. חותכים לגפרורים דקים: חותכים קודם לפרוסות דקות, ואז חותכים כל פרוסה לגפרורים (מי שיש לו מנדולינה או מעבד מזון יכול כמובן להיעזר בהם).

2. מערבבים את הסלרי עם שאר החומרים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

3. מכסים ושומרים בקירור עד ההגשה.

 

  • חגי לרנר הוא מרצה בכיר בבית הספר הגבוה לקולינריה "בישולים"