מרכיבים (4 מנות)

  • כ-3 נתחי פילה של דג (דניס, בורי או מוסר) ללא עור ועצמות(כ-100 גרם ליחידה)
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 1 מנגו קלוף וחצוי, פרוס לרצועות
  • 1 בצל סגול קטן, חצוי ופרוס דק
  • חופן עלי בזיליקום חתוכים לרצועות
  • מקל סלרי פרוס דק
  • רבע פלפל ירוק חריף, חתוך לקוביות קטנטנות
  • 1 מלפפון
  • שמן זית לפי הטעם
  • מיץ לימון לפי הטעם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס

 

אופן ההכנה

  1. חותכים את הדגים לרוחב באופן גס.
  2. חותכים את המלפפון לאורך לשני חצאים. מוציאים את הליבה באמצעות כפית וחותכים את המלפפון בזווית, כך שנוצרות קשתות ירוקות.
  3. מניחים את כל המרכיבים בקערה.
  4. מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.
  5. מניחים בצלחת בערימה גבוהה.