מרכיבים (6-4 מנות)
- 1 כרובית בינונית, שטופה ומחולקת לתפרחות
- 25 גרם חמאה
- 1 כף קמח
- 1 מכל (200 מ"ל) יוגורט
- 3 כפות גבינת פרמזן מגוררת
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כף פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
- מרתיחים מים בסיר, ומבשלים את הכרובית כ־10 דקות, או עד שהיא מתרככת קצת. מסננים.
- מחממים את החמאה במחבת, מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים את היוגורט, גבינת הפרמזן, המלח והפלפל ומערבבים.
- מוסיפים את הכרובית, ומערבבים על להבה בינונית עוד כ־2 דקות.
- מסירים מהכיריים, זורים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים מיד.