כשחושבים על אטריות חושבים לרוב על לוקשן פולניות שמוסיפים למרק עוף או על פסטה איטלקית, אבל במזרח הרחוק מסתתר לו עולם ענק של אטריות מופלאות. השפית מיקה שרון מציגה ארבעה אטריות יפניות ומכינה איתן מנות מפתיעות בהשראה אסייתית.

 

אטריות סובה הן אטריות בצבע חום בהיר שמיוצרות מקמח כוסמת ומתאפיינות בטעם אגוזי עדין. אטריות סומן הן אטריות דקות שמויצרות מקמח חיטה בהיר. שרון עושה טוויסט לרול הסושי המוכר וממלאת דפי אצות בדגים צלויים ובאטריות סובה וסומן.

 

אטריות אודון הן אטריות חיטה שטוחות והן משמשות כמרכיב העיקרי במנה של מרק עם ירקות ועוף צלוי וביצה קשה. המנה האחרונה מבוססת על אטריות אורז רחבות. שרון מכינה מעין פנקייק שמבוסס על האטריות ועליו מוגשים פירות ים מוקפצים.