מרכיבים (תבנית בקוטר 26 ס"מ)

  • שמן זית לשימון התבנית
  • 1 חבילה ‭800)‬ גרם) גרגרי תירס טרי או מוקפא ומופשר אורגני
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 שיני שום
  • 1 פרוסת שורש ג'ינג'ר טרי קלוף
  • 1 בצל, קלוף
  • פלפל צ'ילי חריף, לפי הטעם
  • 3 ביצים אורגניות
  • ‭1/2‬ כוס (70 גרם) קמח אורז
  • כמון וכורכום טחונים, לפי הטעם
  • 1 כוס עלי כוסברה ופטרוזיליה קצוצים

  

אופן ההכנה

  1. מחממים את התנור לחום בינוני (180מעלות) ומשמנים את התבנית. 
  2. שמים במכל מעבד המזון 3 כוסות מגרגרי התירס, את השמן, הסויה, השום, הג'ינג'ר, הבצל והצ'ילי וטוחנים עד לקבלת משחה. מוסיפים את הביצים, קמח האורז, הכמון והכורכום ומערבבים ידנית. מוסיפים את עלי הכוסברה והפטרוזיליה ואת שארית גרגרי התירס ומערבבים ידנית לעיסה אחידה.
  3. יוצקים את העיסה לתבנית ואופים עד שהפשטידה מזהיבה. מגישים מיד.