מרכיבים (4 מנות)
- 4 אגסים
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית (10 גרם) סוכר וניל
- 2 כוסות מיץ ענבים
- 1/2 כוס שרי ברנדי
קרם שוקולד לבן
- 100 גרם שוקולד לבן שבור לקוביות
- 30 גרם חמאה
אופן ההכנה
- מניחים את האגסים ואת שאר המרכיבים בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים 20-15 דקות עד שהאגסים רכים.
- מוציאים את האגסים מהנוזלים ומניחים אותם על צלחת לייבוש.
- כשהאגסים ממש יבשים ממיסים את השוקולד עם החמאה ומערבבים היטב לתערובת אחידה.
- מחלקים את קרם השוקולד בצלוחיות אישיות ומניחים את האגס במרכז הצלוחית בתוך הקרם.
מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר