מתכון של יוליה ביזיק מנצרת עלית.

 

מרכיבים

  • 250 גרם טונה משומרת בשמן, מסוננת (תכולה של 2 קופסאות)
  • 4 תפוחי אדמה מבושלים ומגוררים
  • 2 ביצים
  • 100 גרם (2 כפות גדושות) מיונז או טחינה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 30 גרם (3 כפות) פירורי לחם מתובלים
  • מלח ופלפל שחור

 

אופן ההכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים ומעבירים לתבנית חסינת חום בגודל מתאים.
  2. אופים 25 דקות בתנור שחומם ל-180 מעלות.

 

מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר