מרכיבים

  • 2 חצילים פרוסים לאורך
  • 3-2 כפות מלח
  • שמן לטיגון עמוק
  • גליל גבינת פרומעז פרוס
  • 2 ביצים טרופות 
  • 150 גרם קמח מצה
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • שמן לטיגון

  

אופן ההכנה

  1. ממליחים את פרוסות החצילים ונותנים להם לעמוד כ-1/2 שעה. מנערים ומנגבים מהנוזלים. מטגנים את פרוסות החצילים בשמן עמוק עד להשחמה.
  2. מניחים פרוסת גבינת פרומעז על כל פרוסה ומגלגלים. טובלים כל פרוסה ממולאה בבלילת ביצה ואחר כך בקמח מצה מתובל באבקת מרק עוף.
  3. מטגנים במחבת עם שמן עד להזהבה יפה מכל הצדדים.

 

מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר