מרכיבים
- 2 חצילים פרוסים לאורך
- 3-2 כפות מלח
- שמן לטיגון עמוק
- גליל גבינת פרומעז פרוס
- 2 ביצים טרופות
- 150 גרם קמח מצה
- 1 כף אבקת מרק עוף
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- ממליחים את פרוסות החצילים ונותנים להם לעמוד כ-1/2 שעה. מנערים ומנגבים מהנוזלים. מטגנים את פרוסות החצילים בשמן עמוק עד להשחמה.
- מניחים פרוסת גבינת פרומעז על כל פרוסה ומגלגלים. טובלים כל פרוסה ממולאה בבלילת ביצה ואחר כך בקמח מצה מתובל באבקת מרק עוף.
- מטגנים במחבת עם שמן עד להזהבה יפה מכל הצדדים.
מתוך התוכנית "סיר לשבת" ברדיו קול רגע, בהנחיית אסנת לסטר