גרסה בריאה ומרעננת לסלט הקולסלאו הרוסי.

 

מרכיבים (6 מנות)

  • 6 כפות יוגורט דל שומן
  • 2 כפות מיונז (אפשר להשתמש במיונז סויה - להשיג בחנויות טבע)
  • 2-1 כפות מיץ לימון
  • 2-1 כפיות חרדל דיז'ון
  • 2 תפוחים אדומים חתוכים לקוביות (לא קלופים)
  • ½ ראש כרוב לבן פרוס דק
  • ½ כוס תמרים טריים או מיובשים, קצוצים
  • ¾ כוס אגוזי לוז אורגניים (ללא קליפה חומה) או אגוזי מלך קלויים וקצוצים
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל לבן

 

אופן ההכנה

  1. בקערית קטנה מערבבים יוגורט, מיונז, מיץ לימון וחרדל. מוסיפים את קוביות התפוחים ומערבבים עד שהתפוחים מצופים בתערובת מכל הצדדים.
  2. מערבבים בקערה גדולה כרוב, תמרים, אגוזים וסלרי. יוצקים את הרוטב ומערבבים. מפזרים מעל את הפטרוזיליה, מערבבים קלות ומתבלים. מגישים מיד.