|
1. ט-ע-י-ם!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doron Stauber , |
תל אביב |
|
(05.11.18) |
אין כמו מרק עדשים!!! בעיקר מתכונים שבהם משתמשים בתבלינים טריים שהמכין קולה בעצמו. זרעי כוסברה, חרדל, וכמון למשל. חבל על הזמן!!! רד בול מהטבע!!!
|
| |
אם רוצים עדשים רכות ונימוחות, אין להוסיף מלח למי הבישול. במרק להוסיף את המלח רק לקראת סוף הבישול. ב 5 דקות האחרונות.
המלח מונע מעדשים (ומקטניות בכלל - כולל חומוס, שעועית יבשה וכו') מלהתרכך או שנדרש זמן בישול ארוך לריכוך. בחמין למשל אין בעיה להוסיף מלח כבר בהתחלה בגלל זמן הבישול הארוך.
|
| |
3. "אנו לא אדישים למרק עדשים"...
חסרים במתכונים שלך כמה דברים נהדרים כמו למשל מיץ לימון טרי , קצת ג'ינג'ר טרי מגורד, ומה שעוד טעים למרק עדשים ירוקות זה קצת בייקון חתוך לקוביות קטנות ומטוגן יחד עם הבצל וקצת חרדל. תנסי, זה מוסיף המון. או כמה נקניקיות שמחממים בסוף הבישול עם המרק ואפשר לאכול כארוחה שלמה.
|
| |
סביר מאוד להניח שטעים, ואפילו טעים מאוד. אבל ממש לא "מהיר". אולי אם יש לך סו-שף שיחתוך בשבילך את כל הירקות, אז אח"כ הבישול יהיה מהיר, אבל כל עבודות ההכנה לא ממש מהירות.
| |
|