Xnet  אוכל  מתכונים  דגנים וקטניות
תבשיל חיטה חריף עם פלפלים, פפריקה ושום
עמית דונסקוי
פורסם: 11.06.18, 10:37
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות ב-2 דיונים
 
1. למה לאכול חריף?
U&T ,   חולון   (11.06.18)
אנשים אבדו את חוש הטעם שלהם. שפע החריפות הקיצונית המוגזמת גורמת לבן אנוש לאבד את היכולת להבין מה הוא מכניס לפיו. מהו טעמו האמיתי של המלפפון, מהו טעמה של העגבניה. על הכל מכסים "קילומטרים" של תבלינים ועודף תבלון גם צורב את המערכת מבפנים!!!!!
נ.ב. - הדרך אל האולקוס סלולה ללא הפרעה...
2. תגובה למי ששאל למה לאכול חריף
חנניה אנונו ,   קריות   (01.01.21)
החריף גם טעים וגם בריא ומי שלא אוהב שלא יוכל ושלא יטיף מוסר