Xnet  אוכל  מתכונים  עוגות ומאפים
אוהבים עוגת גבינה פירורים? עכשיו גלגלו וגלו אותה מחדש בתור רולדה
דור משה
פורסם: 14.05.18, 09:09
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 3 תגובות ב-3 דיונים
 
1. דור אהבתי כל הכבוד
משה   (14.05.18)
2. לחות לפירורים
תהילה   (14.05.18)
הפירורים יספגו לחות מהגבינה ובכך יאבדו את הקריספיות שלהם ואפקט הפירורים לא יהיה... לא?
3. רולדה מעולה, רצוי לדייק
אתי   (03.05.20)
ברכיבים לרולדה מצויין רבע כוס חלב... ראוי לציין שזה להרטבת העוגה. לי זה לא היה ברור ובגלל זה הוספתי את זה לבלילה.