Xnet  לאשה  שף  שף בריא
קל וטעים: כך תכינו לבּנה נהדרת תוצרת בית
יעל גרטי
פורסם: 02.01.18, 09:45
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמה תגובה אחת
 
1. איזה מסובכת!!!!!!!!!!!!
(03.01.18)
אני לוקחת כלי שניתן לשים בתוכו שקית של קפה פילטר, שופכת לתוכו חצי ליטר יוגורט מניחה את הכלי על קערית זכוכית שיכולה לשמור עליו עומד בלי שיפול לצדדים ונותנת לנוזלים לזרום החוצה בלי שום תוספות כי יש ביוגורט מספיק מלח וכשיורדים הנוזלים הוא נעשה יותר מלוח. המלח לא מתבזבז הוא נעשה יותר מרוכז כשאין נוזלים ביוגורט, ואחרי שכל הנוזלים ירדו הופכת את הלבנה לתוך כלי עם מכסה ומקשתת בזעתר ושמן זית ובתיאבון. בלי כלי מיוחד ובלי עבודה מיותרת. מה שצריך לבדוק ביוגורט זה שהוא לא קימחי כי יש יוגורטים קימחיים. ואם הוא מחלב עיזים או מחלב כבשים עוד יותר טוב.