|
תודה על המתכונים. לגבי החמין, לא מוסיפים מים? מתבשל 8-10 על שמן?
|
|
|
2. כואב לשמוע על מטבח כזה שנשרף ברגע
מי שלא חווה שריפה של שמן וכמה זה כואב בגרון לנשום עשן של שמן שרוף, לא יבין את האומץ והכוח שנדרש להיכנס שוב ללהבות. במקרה עברתי אירוע דומה. רציתי לשאול לגבי הג'חנון מה נותן לו את הגוון החום ? האם צריך להוסיף סוכר חום ?
תודה על כל מתכון שאת מפרסמת.
|
|
|
המתכונים נראים טוב תצליחי אסתר
|
|
|
|
|
5. אסנת את נראית אדם מקסים ומיוחד
כיף לקרוא את הכתבות שלך ונעים להרגיש את האנרגיות החיוביות!
תודה לך וכל טוב! :)
|
|
|
|