Xnet  אוכל  לומדים
שק"ם, מאחוריך: הכירו את השֶקמֶ"ק בצק פריך סוּפר מהיר על בסיס שמן
ענת צרפתי
פורסם: 06.09.17, 10:28
תגובה לכתבה תגובה לכתבה
הדפסת כתבה הדפיסו את התגובות
חזרה לכתבה >>
לכתבה זו התפרסמו 102 תגובות ב-50 דיונים
 
1. נקרא מעולה, תמשיכו להביא לנו מתכונים
יפה   (06.09.17)
כאלה
2. אפשר בלי מעבד מזון?
אלה ,   ת״א   (06.09.17)
למעוטי היכולת המטבחית שבינינו
3. אפיית הקלתית
איתמר   (06.09.17)
היות שיש קמח תופח, האם צריך להניח על הבצק משהו שלא יתפח (קטניות לדוגמא)?
4. אני מכינה בצק שקם עם שמן ושיבולת שועל כבר 20 שנה
(06.09.17)
טיפ לכותבת ולקוראות- נסו עם קמח כוסמין מלא. יוצא מעולה.
5. אפשר להחליף את השמן בחמאה?
אילנה   (06.09.17)
6. אפשר להמיר בשמן קוקוס?
עדי   (06.09.17)
מה יהיה היחס?
7. שמנת צמחית
אילה   (06.09.17)
מה אפשר לשים במקום שמנת צמחית/חלמון ?
8. סוף סוף בצק בריא
רחל   (06.09.17)
9. אפשר קמח כוסמין+ אבקת אפייה?
דנה   (06.09.17)
10. יהיה אפשר להכין מזה אוזני המן?
דנה   (06.09.17)
11. קוואקר שאינו אינסטנט
אסנת   (06.09.17)
לא ניתן להשיג קוואקר אינסטנט במדינה שבה אני גרה -מה עושים ?
12. שאלה
(07.09.17)
האם מדובר בקוואקר הטחון להכנה מהירה ? קופסת הפח עם האיש החביב ?תודה
13. אפשר בלי סודה?
רפאלה ,   ירושלים   (07.09.17)
האם אפשר לשים יותר אבקת אפיה ולוותר על הסודה?
14. רק רציתי לומר תודה לכותבת (ענת צרפתי)
א.   (06.09.17)
על כך שהיא מתייחסת לכל שאלות הקוראים, ומשיבה לכולם בפירוט ומתוך תשומת לב. נעים לקרוא!
15. במה אפשר להחליף את השקדים?
(07.09.17)
אני רגישה לכל סוגי האגוזים, שקדים ובוטנים
16. כיף וטעים עם השקמק
סמדר   (16.09.17)
ממש כיף לעבוד עם הבצק. ניסיתי פעמיים את פשטידת הארטישוק, יצא טעים יותר עם ארטישוק תוצרת איטלקית Ital
carciofi. השתמשתי הגבינות פטה יצא קצת מלוח לטעמי, בפעם השניה שטפתי את הגבינה ויצא מצוין.
עשיתי את הכרוכיות עם בצק הקקאו, ממש כיף לעבוד עם הבצק. תודה לענת
17. רעיון גאוני!
דניאל   (18.09.17)
בתור אחת שסולדת מבצק פריך בגלל הכבדות שלו, בצק פריך על בסיס קוואקר זה משהו שבכלל לא חשבתי שהוא בגדר האפשר - רעיון גאוני! אפשר להבחין בהשקעה ובחשיבה שלך על כל מתכון ומתכון! תודה, את נפלאה!
18. פרווה
suzi   (19.09.17)
באמת כל הכבוד אני מחפשת נואשות אחרי מתכונים ללא מוצרי חלב כי אני רגישה
וכל פעם שמופיע מתכון אני ישר מדפיסה ומנסה
תודה
19. תודה
תודה   (05.10.17)
תודה על המתכון אין ספק שיהיה שימושי
20. מהי תמצית לימון ?
עדית   (17.10.17)
21. בצק פריך ללא מרגרינה
איריס ,   באר שבע   (18.10.17)
במה אפשר להחליף את הקווקאר?
22. Tip to avoid a soggy bottom
Leah   (20.10.17)
טיפ. אם לא מגישים מיד לפעמים הבצק נהיה רטוב. אשר להבריש אותו בשכבה דקה של חלבון ביצה לפני האפייה הראשונה וזה יוצר בידוד בין המלית הרטובה והבצק.
23. שימוש בקמח כוסמין מלא
שרון   (29.10.17)
שלום רציתי לדעת האם ההחלפה לקמח כוסמין במתכון מתייחסת למלא? במידה ולא כיצד יהיה היחס בעת שימוש בקמח כוסמין מלא.
תודה
24. במה אפשר להחליף את הקוואקר?
אירית   (15.11.17)
25. קוואקר אינסטנט
מיטל   (06.12.17)
רוצה להבין יותר: ניתן לטחון כל סוג של קוואקר? העיקר שיהיה במרקם קמח? גם את השקיות של קוואקר דק ללא כל מותג?
26. תודה על השיתוף
אוסנת   (31.12.17)
האם אפשר להכין ממנו גם עוגיות פריכות? כמה סוכר ממליצה להוסיף?
27. אפשר לשים את כל הביצה בבצק?
(31.12.17)
28. נהדר
אופה   (18.01.18)
לא הצלחתי לעבד לרולדה,אבל יצאו עוגיות מצוינות, הוספתי קינמון... ממליצה לעבוד עם משקל מטבח מדויק כי הכמויות פה ממש קריטיות וכל דבר קטן יכול.להרוס את הבצק ולהפוך אותו לעיסה. תודה ענת!
29. פאי תפוחים
מירי   (25.01.18)
היי ענת,נראה בצק טוב.האם מתאים לפאי תפוחים.ואם כן , האם צריך לאפות יחד עם התפוחים או לאפות לבד חצי אפיה ואז להוסיף את התפוחים:)
תודה מראש
30. הכי אהבתי את הטוקבקים!!!
דיאנה מרגולס   (20.02.18)
הכי אהבתי את הטוקבקים!!! גם אני רציתי לשאול על גיוון, אפשר להוסיף קינמון ומחית תפוח עץ במקום ביצה או במקום שמנת פרווה?
תגובות נוספות